Skip to content

Wat kost het herstel van mijn autoschade?

Schade aan je auto hebben is vervelend. Wij proberen het graag zo aangenaam te maken voor je. We herstellen:

  • goedkoop; tot wel 30% goedkoper
  • super snel; je auto weer voor je deur binnen maximaal 3 werkdagen
  • met een geweldige service; we halen je auto op waar en wanneer je wilt én we laten vervangend vervoer voor je achter. Je hoeft zelf geen meter met je auto te rijden om je autoschade te laten herstellen.

Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt zo. We pakken alles net even anders aan dan anderen. 

valet service bij autoschade

Van Tilburgse oorsprong

Valet is het schadeherstel label van het Tilburgse Leseman Car Care. Oprichter Bas Leseman startte in 2005 als 16 jarige ambitieuze jongen aan een onbekend avontuur; hij ging met auto’s poetsen in de Tilburgse randgemeente Goirle. De redenen om auto’s te gaan poetsen waren eigenlijk heel simpel. Bas vond auto’s poetsen leuk en er bleek vooral ook een grote behoefte aan te zijn. Leseman Car Care is geboren en het bleek een gouden greep.

Na de beginjaren van poetsen en harde groei werd er ook een eerste schadeherstel afdeling opgericht na het betrekken van het nieuwe pand in Tilburg. Cosmetisch schadeherstel werd onderdeel van het totaalproces van reconditionering van auto’s waar Leseman Car Care hard mee doorgroeide.

In maart 2020 wordt het schadeherstel label Valet gelanceerd. Leseman Car Care richt zich met name op het reconditioneren van auto’s ten behoeve van de occasion markt en afleveringen van nieuw verkochte auto’s. Terwijl Valet zich enkel en alleen richt op het schadeherstel van auto’s die schade rijden vanuit wagenparken, leasemaatschappijen en particulieren.

Ondertussen herstel Valet autoschades vanuit 4 schadecentra in Nederland. Naast Tilburg, zijn er ook vestigingen in Breda, Veghel en sinds begin 2021 ook een compleet nieuw gebouwd schadecentrum in Utrecht van 5000 m2!

Hoewel Valet als schadehersteller in Tilburg bekend staat, is het eigenlijk nauwelijks van belang waar we zitten. De standaard Valet service bij autoschade houdt in dat we je auto met schade altijd komen halen en brengen. En dat hoeft niet alleen in en om Tilburg te zijn. We zijn eigenlijk altijd bij jou om de hoek.

Wil je weten wat jouw schade kost? Stuur ons even enkele foto’s van je schade en we sturen je een vrijblijvende prijsopgave.

Reviews van Valet klanten

ERROR in Widgets for Trustpilot Reviews plugin

U moet uw bedrijf (trustpilot) verbinden!

Super simpel je schade melden

Vul je contactgevens in en stuur foto’s van je autoschade mee.

Snel een scherpe offerte ontvangen

Binnen maximaal 48 uur ontvang je een scherpe offerte van ons. Tot wel 30% goedkoper!

Je hoeft de deur niet uit!

Valet haalt en brengt je auto met schade op, waar en wanneer je wil.

Vervangend vervoer

We stellen vervangend vervoer voor je beschikbaar tijdens het herstel.

4 jaar FOCWA garantie

We herstellen met gegarandeerde kwaliteit incl. 4 jaar FOCWA garantie.