Skip to content

Valet: schadeherstel terwijl u slaapt

Categorie: In de media

04 november 2020 – Schadespecialist Valet lanceert een ‘overnight repair’ dienst en is hiermee de eerste aanbieder in Nederland. Berijders worden ontzorgd en een snellere service verleent: minder gedoe, sneller schadevrij.

Op het moment dat er schade gereden wordt, moet er veel geregeld worden en duurt het normaal gesproken 3 tot 10 werkdagen voordat de auto hersteld is, ook bij kleine schades. Met overnight repair wordt de beschadigde auto aan het eind van de dag opgehaald bij de berijder, dezelfde nacht hersteld en de volgende ochtend vroeg weer bij de berijder voor de deur afgeleverd. Klaar terwijl u slaapt, zeg maar.

Momenteel duurt het bij Valet  gemiddeld 3 werkdagen voordat je auto hersteld is, maar de Overnight repair dienst gaat nog een stapje verder. Niet alleen herstel van 09:00 tot 17:00, 5 dagen per week, maar ook avond- en nachtdiensten. Hierdoor hanteert Valet een doorlooptijd van een halve dag bij cosmetische schades.

Valet werkplaats schuren

Deze dienst wordt tot nu toe alleen in Brabant aangeboden en de eerste gebruikers van overnight repair zijn dolenthousiast: “Zonder moeite mijn beschadigde auto voor het ontbijt afgeleverd. Snelheid, gemak en kwaliteit staan duidelijk centraal bij overnight repair, een doorbraak in de markt”, aldus Jan-Willem Buissant. Valet gaat zich niet alleen meer tot Brabant beperken maar de komende 6 maanden uitrollen tot een landelijke dekking.

Valet is een nieuwe landelijke speler op de autoschadeherstelmarkt, maar verre van onervaren. Het is het nieuwe label van Leseman Car Care uit Tilburg, met al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van schadeherstel en reconditionering van auto’s. Deze ervaring voedde de onvrede rondom schadeafwikkeling bij autoschade.

Deze bleek vaak stroperig en kostbaar te zijn, terwijl dit echt niet hoeft volgens Bas Leseman, medeoprichter van Valet. “Met het Valet platform ontzorgen we van A tot Z bij de schadeafwikkeling voor berijders, maar ook voor leasemaatschappijen, verzekeraars, fleetowners en dealerholdings. Waarbij we vernieuwend, snel en goedkoop kunnen werken met vanzelfsprekende kwaliteit en 4 jaar FOCWA garantie.”

Bron: Bestelauto.nl