Skip to content

Over Valet

Geboren uit 15 jaar ervaring

Valet is een nieuwe, landelijke speler op de autoschadeherstelmarkt, maar verre van onervaren. Het is het nieuwe label van Leseman Car Care uit Tilburg, met al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van schadeherstel en reconditionering van auto’s. Deze ervaring voedde de onvrede rondom schadeafwikkeling bij autoschade. Deze bleek vaak stroperig en kostbaar te zijn, terwijl dit echt niet hoeft volgens Bas Leseman, medeoprichter van Valet.

In de zoektocht naar hoe het dan precies beter kan, dook Bas in de uitdaging samen met Bram Mutsaers, een andere succesvolle Tilburgse ondernemer. Bram Mutsears is medeoprichter van Gereedschapcentrum.nl en kent de digitale wereld als geen ander. De combinatie van de expertises van Bas en Bram maakt Valet tot een unieke speler in de autoschade markt.

 “Met het Valet platform ontzorgen we van A tot Z bij de schadeafwikkeling voor berijders, maar ook voor leasemaatschappijen, verzekeraars, fleetowners en dealerholdings. Waarbij we vernieuwend, snel en goedkoop kunnen werken met vanzelfsprekende kwaliteit en 4 jaar FOCWA garantie.”

Gegarandeerde kwaliteit met jarenlange ervaring

1 +
schades succesvol hersteld
1 +
jaar ervaring
1 jaar
FOCWA garantie

Het team

Rob van Nuenen - Product Director Valet

Rob van Nuenen

Product & Marketing
Alexander Gimbrère - Oprichter & Operations Valet

Alexander Gimbrère

Oprichter & Operations
bas-leseman-400x400

Bas Leseman

Oprichter & Schadeherstel
Bram Mutsaers - Oprichter & Platform Valet

Bram Mutsaers

Oprichter & Platform
Tijn Mutsaerts - Oprichter & Fleet owners Valet

Tijn Mutsaerts

Oprichter & Fleet owners

Voorop lopen in een veranderende schadewereld

De schadewereld verandert. Dat heeft uiteraard te maken met de opkomst van de elektrische auto’s, nieuwe technieken, maar ook de manier waarop de consument geholpen wil worden.

We willen voorop lopen in de veranderingen. Door enorm efficiënt en snel te herstellen, processen continu blijven optimaliseren, maar ook door het volledig ontzorgen van de berijder bij schade. 

Door 15 jaar ervaring hebben we continu geleerd waar we kunnen verbeteren. Elke dag proberen we weer 1% te verbeteren ten opzichte van gisteren.

Benieuwd naar wat Valet voor jouw wagenpark?

“Onze visie op ontzorgen bij autoschade gaat verder dan alleen de klantervaring. Ook optimaliseren we continue de processen van schadeafhandeling om de schadelast en operationele handelingen te verminderen. Vele leasemaatschappijen, verzekeraars en fleet owners maken al gebruik van onze diensten voor het herstellen van hun wagenpark. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Contactinfo@valet.nl
013 2032 174

Valet hoofdkantoor

Ledeboerstraat 14
5048 AD Tilburg

Schadecentra Valet

  • Schadecentrum Breda
  • Schadecentrum Tilburg
  • Schadecentrum Utrecht (5000 m2)
  • Schadecentrum Veghel
Geopend in 2021
  • Schadecentrum Drenthe
  • Schadecentrum Noord-Holland
Chat openen