Skip to content

Over Valet

Geboren uit 16 jaar ervaring

Valet is het autoschade label van Leseman Car Care uit Tilburg. Valet is een landelijke speler in de markt van autoschadeherstel, met al meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van schadeherstel en reconditionering van auto’s. Wij vinden dat de schadeafwikkeling bij schade altijd zo vlekkeloos mogelijk moet verlopen. Nog al te vaak blijkt de schadeafwikkeling stroperig en kostbaar te verlopen, terwijl dit echt niet hoeft volgens ons.

In de zoektocht naar hoe het dan precies beter kan, hebben we een totaaloplossing in het leven geroepen voor het faciliteren van de schadeafwikkeling.

Zo vertelt oprichter Bas Leseman: “Met het Valet platform ontzorgen we van A tot Z bij de schadeafwikkeling voor berijders, maar ook voor leasemaatschappijen, verzekeraars, fleetowners en dealerholdings. Waarbij we vernieuwend, snel en goedkoop kunnen werken met vanzelfsprekende kwaliteit en 4 jaar FOCWA garantie.

Gegarandeerde kwaliteit met jarenlange ervaring

schades succesvol hersteld
1 +
jaar ervaring
1 +
FOCWA garantie
1 jaar

Voorop lopen in een veranderende schadewereld

De schadewereld verandert. Dat heeft uiteraard te maken met de opkomst van de elektrische auto’s, nieuwe technieken, maar ook de manier waarop de consument geholpen wil worden.

We willen voorop lopen in de veranderingen. Door enorm efficiënt en snel te herstellen, processen continu blijven optimaliseren, maar ook door het volledig ontzorgen van de berijder bij schade. 

Door meer dan 16 jaar ervaring hebben we continu geleerd waar we kunnen verbeteren. Elke dag proberen we weer 1% te verbeteren ten opzichte van gisteren.

Benieuwd naar wat Valet voor jouw wagenpark?

“Onze visie op ontzorgen bij autoschade gaat verder dan alleen de klantervaring. Ook optimaliseren we continue de processen van schadeafhandeling om de schadelast en operationele handelingen te verminderen. Vele leasemaatschappijen, verzekeraars en fleet owners maken al gebruik van onze diensten voor het herstellen van hun wagenpark. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Contactinfo@valet.nl
013 2032 174

Valet hoofdkantoor

Ledeboerstraat 1
5048 AC Tilburg

Schadecentra Valet

  • Schadecentrum Breda
  • Schadecentrum Tilburg
  • Schadecentrum Utrecht
  • Schadecentrum Veghel