Skip to content

Livestream Automotive Online met medeoprichter Bas Leseman

‘De nacht biedt ons grote kansen’

Categorie: In de media

Tilburg, 29 oktober 2020 – De Tilburgse schadeherstelondernemer startte onlangs met Overnight repair onder het motto: klaar terwijl u slaapt. Hij zit vol toekomstplannen.

Ondernemer Bas Leseman, vijftien jaar geleden begonnen met een reconditioneringsbedrijf, signaleerde dat er vanuit de zakelijke markt een grote vraag was naar herstel met een korte doorlooptijd en lanceerde overnight herstel. Het ‘klaar terwijl u slaapt’-concept blijkt zo goed aan te slaan dat Leseman binnenkort een nieuwbouw hub opent in Utrecht en in Breda. “Wij willen geen vestigingen door het hele land, maar werken vanuit een paar hubs van waaruit we naar de klant toegaan, vertelt Leseman over zijn verdere toekomstplannen. “Wij halen de auto’s einde van de middag op, repareren ’s nachts en leveren de auto schadevrij de volgende ochtend weer af op de plek waar de klant dat wil”, vertelt hij. 

In de Livestream vertelt hij alles over de schade-hubs die hij al het bouwen is en over zijn ondernemingslust.

De uitzending is ook terug te zien op Youtube en Automotive Online: Livestream met Bas Leseman: ‘De nacht biedt ons grote kansen’