Skip to content

Valet B.V. is FOCWA gecertificeerd schadehersteller.

Categorie: In de media

2020 - Valet FOCWA certificering - foto persbericht - Corona proof - Louis en Rob

Tilburg, 01 juli 2020 – Valet B.V. heeft het FOCWA certificaat ontvangen voor de branchenormering in de Categorie Cosmetisch Schadeherstel. Veiligheid door vakmanschap staat ook bij Valet B.V. voorop.

Vanaf juli jl. kunnen alle automobilisten voor autoschadeherstel nu ook terecht bij Valet B.V. voor het veilig laten herstellen van zijn of haar auto. Eigenaar Bas Leseman: ”Wij ontzorgen je volledig bij autoschade. Je hoeft er de deur niet eens voor uit. Een aanrijding of een ander ongeluk heeft immers al genoeg impact. Je wil dan goed geholpen worden en een schadebedrijf hebben dat met je meedenkt. Wij halen jouw auto op waar en wanneer jij wil en laten een leenauto voor je achter. Na herstel leveren we jouw auto weer voor de deur af. Met de FOCWA certificering onderstrepen we de gegarandeerde kwaliteit van het schadeherstel. Daarom maken klanten gebruik van Valet B.V.”.

FOCWA houdt voor haar leden de ontwikkelingen in de markt in de gaten, biedt gedegen garantiecondities voor consumenten en vertegenwoordigt ook de belangen van haar leden in brede zin. “Hiermee versterken wij onze positie in de markt en geven wij consumenten en opdrachtgevers dat extra stukje zekerheid.”, zegt Bas.

Voorop lopen in de veranderende schadewereld
“De schadewereld verandert. Dat heeft uiteraard te maken met de opkomst van de elektrische auto’s, maar ook de manier waarop de consument geholpen wil worden”, aldus Bas. “Zo zijn we gestart met een nieuwe dienst; Overnight repair. We halen je auto ‘s avonds op en brengen de herstelde auto de volgende ochtend vroeg weer terug voor je deur. Daarmee zijn we echt de eerste in Nederland”

Bron: FOCWA website – Valet B.V. lid bij FOCWA